Rekrytering

Vår rekryteringsprocess upptäcker det andra inte ser

Att du är inne och läser här innebär att du likt oss förstår individens betydelse för organisationers framgång och därmed vikten av att göra bra rekryteringar. Detta är ingen enkel uppgift men vi vill tillsammans med dig ta det ansvaret. Tillsammans skapar vi din organisations framgång.

Att säkerställa rätt kompetens kräver process, kunskap, erfarenhet och genuint engagemang. Det har vi. Vi har förmågan att snabbt förstå din bransch och dess utmaningar. Men viktigast av allt – att verkligen förstå människorna som faktiskt ska arbeta tillsammans. Vi har metodiken som krävs för att garantera att rätt kandidat anställs. Vi upptäcker det andra inte ser.

Tillsammans med oss har du som uppdragsgivare alltid full insyn och du får löpande återkoppling under hela rekryteringsprocessen. Vi tar taktpinnen och driver proaktivt processen framåt för att säkerställa en framgångsrik rekrytering. När vi är i mål har du inte bara rätt kandidat på plats, du får också med dig kunskap om hur din nya medarbetare på bästa sätt tillför värde till din organisation.

Vi erbjuder

  • Rekrytering av chefer och specialister
  • Headhunting/Executive search
  • Second opinion med hjälp av forskningsbaserade tester och kompetensbaserad intervjumetodik

Lena Ottaway, Recruitment Consultant – Executive search

Det handlar om att ha lika stor respekt för alla parter

Att vi är framgångsrika inom rekrytering beror på att vi tillsammans med kunden axlar ansvaret för att säkerställa att rätt kandidat anställs. Det gör vi genom en proaktiv och strukturerad rekryteringsprocess, dedikerade Headhunters, vetenskapligt förankrade personbedömningar och viljan att göra det lilla extra. Det är också viktigt att komma ihåg att rekrytering handlar om såväl kund som kandidat, att ha samma intresse, lyhördhet och respekt för båda parter.