Rekrytering

Vi upptäcker det andra inte ser

Det är ingen hemlighet. För att bli ett framgångsrikt företag krävs medarbetare som är framgångsrika. Men vad det innebär i praktiken är lite mer komplicerat. När så mycket förändras så snabbt krävs det nya sidor av ledarskapet och nya kompetenser och erfarenheter. När vi rekryterar framtidens medarbetare så är det en hel del att tänka på. För att hitta rätt medarbetare måste man rekrytera på rätt sätt. 

Att hitta rätt kompetens kräver kunskap, erfarenhet och engagemang, men viktigast av allt är att förstå det unika uppdraget och människorna som ska arbeta och göra skillnad tillsammans. Vi har metodiken som krävs för att garantera att rätt kandidat anställs. Hela 97 % av våra rekryteringar är fortfarande kvar på sin nya arbetsplats tre år senare. Du som uppdragsgivare alltid full insyn och du får löpande återkoppling under hela rekryteringsprocessen. Tillsammans med oss får du inte bara rätt kandidat på plats, du får också med dig kunskap om hur din nya medarbetare på bästa sätt kan tillföra värde till din organisation.

Vill du veta mer?

Vår process

Läs mer om våra framgångsfaktorer!

Läs mer >

Second opinion

Få en objektiv och vetenskaplig bedömning av dina slutkandidater!

Läs mer >
,,

Citat från kund:

"Vi har samarbetat med Consensus för att rekrytera chefer och specialister. Deras utförliga process och tydliga projektledning ger oss rätt kompetens och förutsättningar för att få det bästa ur vår nya kollega"

Outplacement

Var en ansvarstagande arbetsgivare när ni går skilda vägar!

Läs mer >

Personbedömning

Såhär jobbar vi med tester!

Läs mer >
,,

Citat från kund:

"Vi har verkligen fått hjälp att utveckla oss med hjälp av Consensus, jag rekommenderar alla att ta hjälp av Consensus det gäller rekrytering av medarbetare till nyckelpositioner"

Lena Ottaway, Rekryteringskonsult

Det handlar om att ha lika stor respekt för alla parter

Att vi är framgångsrika inom rekrytering beror på att vi tillsammans med kunden axlar ansvaret för att säkerställa att rätt kandidat anställs. Det gör vi genom en proaktiv och strukturerad rekryteringsprocess, dedikerade Headhunters, vetenskapligt förankrade personbedömningar och viljan att göra det lilla extra. Det är också viktigt att komma ihåg att rekrytering handlar om såväl kund som kandidat, att ha samma intresse, lyhördhet och respekt för båda parter.