Konsult

Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad

Sedan 2007 har vi erbjudit framstående konsulttjänster till våra kunder. Under dessa år har vi byggt på oss med mycket erfarenhet och expertis som sätter oss i en unik position att förstå och lösa en mängd olika utmaningar. Vår långa närvaro på marknaden har inte bara gett oss djupgående insikter i hur vi löser våra kunders behov, utan har också byggt upp ett starkt nätverk av samarbetspartners, underkonsulter och nöjda kunder.

Vår erfarenhet gör att vi har en väl beprövad metodik och förmågan att kunna anpassa oss efter dig som kund för att lösa just ditt unika behov. Vi är övertygade om att vår långa historia av framgångsrika samarbeten kommer att ge dig förtroende för att vi är rätt partner för att möta dina nuvarande och framtida utmaningar. Med över ett decennium av konsultverksamhet bakom oss ser vi fram emot att fortsätta vägleda och stödja dig på din framgångsresa.

Exempel på uppdrag

Ekonomi

Vi har lång erfarenhet av olika typer av ekonomikonsulter. Oavsett om du behöver temporär förstärkning för ett specifikt projekt eller långsiktigt stöd inom ekonomi, kan våra erfarna konsulter vara den lösningen du söker. Vi har ett starkt nätverk av konsulter som kan verka i roller som ekonomichefer, redovisningsekonomer och controllers.

HR

Genom att hyra våra HR-konsulter får du tillgång till deras djupa kunskap och erfarenhet utan att behöva göra långsiktiga personalinvesteringar. Låt oss hjälpa dig att stärka din HR-funktion och frigöra tid och resurser för att fokusera på din kärnverksamhet.

Logistik

Vi hjälper våra kunder med alla typer av konsulter inom logistik. Konsulter som vi har och har haft har bland annat haft roller som logistikkoordinator, flödesledare, materialplanerare, materialstyrningschefer, materialplanerare och supply chain managers.

Kvalitet

Vi har hjälpt våra kunder med kvalitetsingenjörer och kvalitetschefer. Oavsett om du strävar efter att uppfylla branschspecifika kvalitetskrav, minska produktionsfel eller förbättra effektiviteten i din kvalitetskontrollprocess, är våra konsulter redo att stödja dig.

Produktion

Vi förstår att varje produktionsmiljö är unik, och därför skräddarsyr vi våra konsulttjänster för att passa dina specifika behov och mål. Oavsett om det handlar om att förbättra effektiviteten, minska kostnader eller öka produktkvaliteten, har våra specialister expertisen som krävs. Vi har hjälp våra kunder med bland annat produktionsledare, produktionstekniker och produktionschefer till en mängd olika industrier och uppdrag.

Unga ingenjörer

Vi tycker det är väldigt kul när våra kunder har behov av juniora medarbetare till olika ingenjörsroller. Idag har vi ett nätverk för våra unga ingenjörer som är konsulter.

Vill du veta mer?

Har du en fråga?

Fyll i formuläret eller ställ din fråga
direkt till André så hjälper vi dig.

Kontakt

André Carlback
Kundansvarig
andre.carlback@consensus.nu
070-48 48 189