Konsulter

Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad

Vårt stora nätverk och långa erfarenhet hjälper oss att snabbt hitta rätt person för varje unikt uppdrag. Vi är bra på att matcha våra uppdragsgivares önskemål och kravbilder med våra konsulters kompetensområden, personligheter och drivkrafter. Vårt mål är alltid att skapa bästa möjliga samarbete och resultat.

Att dela just målbild och värderingar mellan konsult och uppdragsgivare är avgörande för ett lyckat samarbete. Vi lägger därför stor vikt och en stor del av vår uppmärksamhet på just detta. Det är också en av anledningarna till att många av våra konsultuppdrag är så framgångsrika.

Idag arbetar konsulter från oss på Consensus på både små och stora företag och organisationer över hela Sverige. Uppdragen sträcker sig från några månader till flera års samarbete.

Henrik Törngren, Manager Consultants

Vi har lyckats när både kund och konsult känner sig som vinnare

Det jag inspireras och drivs av är det täta samarbetet med kunden när vi tillsammans tar fram en kravprofil för att sedan hitta konsulten som uppfyller behoven. Vi har lyckats när alla parter känner sig som vinnare. Kunden får en konsult som kan utveckla deras verksamhet, konsulten får ett spännande uppdrag och vi får arbeta med kompetensrådgivning.