Konsult

Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad

Våra konsulter täcker in alla dina behov oavsett om du behöver en interimschef, ingenjör eller specialist. Vårt stora nätverk och långa erfarenhet gör oss bra på att matcha dina önskemål med en passande konsult. Idag arbetar konsulter från Consensus på både små och stora företag över hela Sverige. Uppdragen sträcker sig från några månader till flera års samarbete. 

Att konsult och uppdragsgivare delar målbild och värderingar är avgörande för ett lyckat samarbete och vi lägger därför stor vikt vid att matcha önskemål och kravbild med våra olika konsulters kompetensområden, personligheter och drivkrafter. Det är också en av anledningarna till att många av våra konsultuppdrag är så framgångsrika. Vår målsättning är alltid att skapa största möjliga värde för alla parter.

Vi erbjuder

Interimschefer

Interimsspecialister

Henrik Törngren, Manager Consultants

Vi har lyckats när både kund och konsult känner sig som vinnare

Det jag inspireras och drivs av är det täta samarbetet med kunden när vi tillsammans tar fram en kravprofil för att sedan hitta konsulten som uppfyller behoven. Vi har lyckats när alla parter känner sig som vinnare. Kunden får en konsult som kan utveckla deras verksamhet, konsulten får ett spännande uppdrag och vi får arbeta med kompetensrådgivning.