Konsulter

Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad

Vårt stora nätverk och långa erfarenhet hjälper oss att snabbt hitta rätt person för varje unikt uppdrag. Vi är bra på att matcha våra uppdragsgivares önskemål och kravbilder med våra konsulters kompetensområden, personligheter och drivkrafter. Vårt mål är alltid att skapa bästa möjliga samarbete och resultat.

Att dela just målbild och värderingar mellan konsult och uppdragsgivare är avgörande för ett lyckat samarbete. Vi lägger därför stor vikt och en stor del av vår uppmärksamhet på just detta. Det är också en av anledningarna till att många av våra konsultuppdrag är så framgångsrika.

Idag arbetar konsulter från oss på Consensus på både små och stora företag och organisationer över hela Sverige. Uppdragen sträcker sig från några månader till flera års samarbete.

Mathias Åkerblom, Kundansvarig

Vi försöker alltid lära oss mer, vara rådgivande och ständigt utvecklas

Den kanske viktigaste tillgången vi på Consensus har är att vi tänker på helheten. Vi ser på varje uppdrag och möte från ett brett och nyfiket perspektiv. Det är också nyckeln till att vi inte bara ser rätt lösning för rätt utmaning, vi ser också människan.

Mathias Åkerblom