Utbildning

Stärk dig som ledare


Datum

VT 2019: 4-5/3, 20-21/3, 11-12/4, 7-8/5, 3-4/6


Syfte

Att få utveckla sitt dagliga ledarbeteenden för att därigenom öka effektiviteten i organisationen och den personliga utvecklingen hos chefer, ledare och medarbetare. Efter utbildningen har du: erhållit kunskap om ledarstilsmodellen och utvecklande ledarskap, fått personlig feedback på ditt ledarskap och tydliggjort de utvecklingsbehov du har. Ökat din självinsikt och skapat en personlig utvecklingsplan i syfte att utveckla ditt ledarskap. Utöver detta får du förutsättningar för ett dynamiskt ledarskap och verktyg att använda som ledare i vardagens ibland utmanande frågor och situationer.

Genomförande

Stärk dig som ledare är ett utbildningsprogram på totalt 10 dagar. Programmet genomförs i internatform om två dagar varannan vecka på vackra Katrinelunds Gästgiveri, ca 2 mil öster om Örebro vid Hjälmarens strand. Utbildningen inleds på den egna arbetsplatsen med en 360-graders bedömning av kursdeltagaren, 3 veckor före kursstart. Kursdeltagaren gör en självskattning som sedan ligger till grund för fortsatt arbete under kursen. En stor del av utbildningen genomförs med grupper om tre i syfte att öka den egna reflektionen med stöd från två andra kursdeltagare.

Internat

Internatkostnad tillkommer om 15 000:- exkl. moms.


Innehåll

Dag 1-2

• Utvecklande ledarskap


Dag 3-4

• Kommunikation

• Etik och kultur


Dag 5-6

• Retorik och mediaträning

• Ledningsgruppsarbete/Styrelsearbete


Dag 7-8

• Grundläggande coaching och coachingssamtal


Dag 9-10

• Stress - Fördjupning

• Uppföljningsdag - Utvecklande ledarskap

 
För mer detaljerad information om innehåll och våra utbildare, vänligen klicka på länken till vårt produktblad under rubriken Relaterad information till höger på sidan. 

Målgrupp:
Syftet med utbildningen - Stärk dig som ledare - är att ge möjligheten att utveckla dagliga ledarbeteenden för att därigenom öka effektiviteten i organisationen och den personliga utvecklingen hos chefer och ledare.


Pris:
Deltagaravgift 53 000 SEK exkl. moms


Inga tillgängliga datum för den valda kursen