Lediga tjänster

Projektledare

Örebroporten Fastigheter AB är ett helägt kommunalt fastighetsbolag. Vår affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. Bolaget ägs av Örebro Rådhus AB och förvaltar en uthyrbar area om cirka 360 000 kvm. Örebroporten erbjudet ett rikt utbud av lokaler till verksamheter med lokalisering i Örebro kommun. Vi har både gammalt och nytt i vårt bestånd och strävar efter att skräddarsy lokaler efter kundens behov. Örebroporten har en liten, spänstig och väl sammansvetsad organisation med 40 medarbetare. Vår arbetsplats finns på Orvar Bergmarks Plats 2B. Läs mer på www.orebroporten.se.

Vill du vara del i utvecklingen av Örebro? Örebroporten har ett spännande uppdrag med många utmanande projekt där vi deltar i byggandet av morgondagens Örebro. Som medarbetare hos oss erbjuds du en unik möjlighet till spännande projekt och mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett kreativt och framåtsiktande företag.

Projektgruppen är den del i organisationen som ansvarar för samtliga projekt inom företaget. Det rör sig om allt från spännande utvecklingsprojekt till de projekt som genereras inom det nuvarande fastighetsbeståndet. Uppdraget består i att delta och driva processer inom projektutveckling och projektgenomförande. Örebroporten har idag ett mycket intressant fastighetsbestånd med hög teknisk standard. I projektgruppen finns en projektutvecklingschef och fem projektledare med olika spetskompetenser. Vi är en slimmad del i en effektiv organisation där vi jobbar nära varandra för projektens bästa. Vi behöver nu förstärka gruppen med dig som har din spetskompetens inom el-tele, styr &regler och/eller larm-säkerhet.

Om rollen Som projektledare hos oss har du stor frihet under eget ansvar. I din roll driver du mindre projekt självständigt och i större projekt bidrar du med din djupa tekniska kompetens. Du har ett nära samarbete med fastighets- och driftsorganisationerna och våra hyresgäster.

Ditt ansvar omfattar bl a:

  • Tekniska lösningar
  • Kund och leverantörskontakter
  • Myndighetskontakter
  • Leverans enligt uppsatta mål
  • Tids- och kostnadsstyrning
  • Kvalitets- och miljöstyrning

Du kommer att arbeta i projektens alla olika faser – från idé och analys till projektering och produktion, för att i slutfasen överlämna till vår förvaltning och våra hyresgäster.

Vår kandidat

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från el-tele, styr & regler och/eller larm-säkerhet och som vill vara med och göra ett klimatavtryck. Du bör ha flerårig erfarenhet av att jobba med projektering eller installationsprojekt och god inblick i den komplexitet dessa projekt innebär. Din akademiska utbildningsnivå tror vi är högskoleingenjör eller motsvarande. För att lyckas som projektledare hos oss har du ett strukturerat arbetssätt med fokus på tid, kostnad och kvalitet samt är van att prioritera och att fatta beslut. Du är affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team.

Varför Örebroporten?

Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Örebroporten vara rätt för dig.

Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder och samhälle till nytta.

Vi har idag ett av Örebros mest intressanta fastighetsbestånd och har ett spännande uppdrag i kommunkoncernen då vi får möjlighet att arbeta med flertalet av kommunens utvecklingsprojekt.

Ansökan

Vi samarbetar med Consensus. Frågor besvaras av Lena Ahlin, 070-374 34 94. Urval och intervjuer sker löpande så registrera din ansökan på www.consensus.nu så snart som möjligt, dock senast den 18 mars.

Välkommen!