Om oss

Vi är kompetensen du behöver

Vi startade 2002 som ett renodlat utbildningsföretag men idag erbjuder vi affärsdriven kompetensrådgivning inom utbildning, rekrytering och konsulttjänster. Vi hjälper människor och verksamheter att nå sin fulla potential.

Som konsult hos oss är du garanterad en spännande resa. Vi har varit i ständig utveckling sedan starten och vi kommer att fortsätta förändras och förbättras för att hela tiden möta våra kunders efterfrågan och önskemål.

Vårt rekryterings-team består idag av 60% kvinnor och 40% män, med akademiska meriter inom bland annat HR, ekonomi, management, retorik och arbetspsykologi. Vårt samlade team har över fyrtiofem års gemensam erfarenhet av Executive Search och genomför årligen över tvåhundra personbedömningar och sextio headhunting-uppdrag.

“Vi hjälper människor och verksamheter att nå sin fulla potential”

Håkan Pettersson, Head Of Sales

Vi vill stärka våra kunders konkurrenskraft

Att arbeta på Consensus handlar till stor del om att lyssna och att förstå kundens utmaningar och möjligheter. Våra tjänsteområden är olika verktyg som hjälper kunden framåt. Vi arbetar inte enbart med konsulter, rekryteringar eller utbildning, utan erbjuder en heltäckande lösning som är kopplat till kundens kompetensbehov.