Konsult

Interimsspecialister

Sedan 2007 har vi erbjudit framstående konsulttjänster till våra kunder. Under dessa år har vi byggt på oss med mycket erfarenhet och expertis som sätter oss i en unik position att förstå och lösa en mängd olika utmaningar. Vår långa närvaro på marknaden har inte bara gett oss djupgående insikter i hur vi löser våra kunders behov, utan har också byggt upp ett starkt nätverk av samarbetspartners, underkonsulter och nöjda kunder.

Vår erfarenhet gör att vi har en väl beprövad metodik och förmågan att kunna anpassa oss efter dig som kund för att lösa just ditt unika behov. Vi är övertygade om att vår långa historia av framgångsrika samarbeten kommer att ge dig förtroende för att vi är rätt partner för att möta dina nuvarande och framtida utmaningar. Med över ett decennium av konsultverksamhet bakom oss ser vi fram emot att fortsätta vägleda och stödja dig på din framgångsresa.

Exempel på uppdrag

HR

Våra konsulter har axlat roller som HR-chefer, HR-generalister och HR-specialister inom en bred variation av sektorer, från tillverkning till tjänstesektorn.

Ekonomi

Genom åren har vi varit en pålitlig partner för att tillhandahålla ekonomikonsulter i olika befattningar såsom redovisningsekonomer, controllers, redovisningsansvariga och ekonomichefer.

Projektledning

Med långvarig erfarenhet inom projektledning har våra konsulter framgångsrikt hanterat allt från investeringsprojekt till storskaliga förändringar av produktionsflöden och implementering av ERP-system.

Produktionsteknik

På Consensus har vår metodik visat sig framgångsrik när det gäller att matcha Produktionstekniker med nästa steg i deras karriär. Våra produktionstekniker har bl.a. arbetat med tillverkningsteknik, LEAN-produktion, automatisering, produktutveckling, livscykelhantering, tidsstudier och hållbarhetsarbete.

Inköp

Vi har assisterat våra kunder genom att tillhandahålla inköpschefer, operativa inköpare, taktiska inköpare och strategiska inköpare. Inköpsrollen är komplex och kräver relevant branscherfarenhet eller snabb anpassningsförmåga till olika verksamheter, material och flöden.

Konstruktion

Våra uppdrag har omfattat en rad olika konstruktionsinriktningar, såsom hydraulikkonstruktörer, mekanikkonstruktörer och elkonstruktörer, för att möta den efterfrågan som marknaden erbjuder.

Underhåll

Genom åren har vi stött våra kunder med uppdrag inom olika områden av underhåll – från underhållschefer till underhållsingenjörer och tekniker med olika specialiteter, verksamma inom en rad olika industrier.

Logistik

Inom logistik har vi bistått våra kunder med kompetens inom logistikkoordination, flödesledning, materialplanering, materialstyrning och supply chain management.

Kvalitet

Våra kvalitetsingenjörer och kvalitetschefer har gett våra kunder trygghet genom deras kunnande och engagemang.

Produktionsledning

Vi har stött våra kunder med produktionsledare och produktionschefer, oavsett industri, för att säkerställa smidiga produktionsprocesser och optimala resultat.

Framtidens Ingenjörer

Vi är särskilt glada över att kunna förse våra kunder med unga, talangfulla ingenjörer till olika roller. Vårt nätverk av unga ingenjörskonsulter är redo att ta sig an utmaningar och forma framtiden.

På Consensus är vi stolta över vår resa och våra konsulter kompetens och vårt engagemang. Vi är redo att tillsammans med dig möta dagens och morgondagens utmaningar och vara din pålitliga konsultpartner på vägen mot framgång.

Jag har behov av en konsult!

Fyll i ditt namn.
Fyll i din e-post.
Fyll i ett meddelande.

Carl Niordson, affärsområdeschef

Kombination av expertis och personlig uppmärksamhet.

Vi är inte bara en konsultpartner – vi är ditt pålitliga stöd för att ta din verksamhet till nya höjder. Vår styrka ligger i vår vilja att verkligen förstå våra kunder och deras organisationer för att hitta konsulten som gör verklig skillnad för er verksamhet.