toggle menu

Utbilda dig för verkligheten

Teoretisk kunskap i all ära, men när det är på riktigt förstår du bättre. På Consensus är vår filosofi att teorin ska underbygga det som görs i verkligheten. Därför är våra utbildningar inom teknik praktiskt uppbyggda. Du får den teoretiska kompetensen och får därefter träna upp dina kunskaper genom praktisk handling – om och om igen. Med andra ord får du först svar på ”varför” och sedan handlar det i slutänden om ”hur”.

Teknikutbildningar med bredd och engagemang

Consensus lärare har varit med förr. Det är därför de brinner för sina olika områden och kan med sitt stora engagemang göra lärandet både roligt och kompetenshöjande.

På tekniksidan har vi en enorm bredd i vårt utbud. Här finns stor palett av utbildningar inom el, mekanik, styrteknik och underhållsteknik. För dig som vill arbeta enligt Lean har vi över tio olika Lean-utbildningar som ger dig en komplett väg fram till strategier inom verksamhetsutveckling.

Consensus erbjudande

Vi har sedan 2002 utbildat mer än 800 produktionstekniker i våra öppna och anpassade program, vi har vid tre tillfällen ställt om operatörer till reparatörer/mekaniker för AB Volvo, och ansvarar och genomför hydraulikutbildningar för Atlas Copco i vår egen hydrauliksal. 

Produktionstekniker
Underhållsutbildningar
Mekanikutbildningar, CNC, moment
Ritningsläsning, form & läge, hållfasthet
Hydraulik
Pneumatik
Automation (Siemens, Fanuc)
El utbildningar

KONTAKTA OSS