toggle menu

Ta kommandot över affären

Vill du känna dig tryggare i affärsmannaskapet? Lärandet och förståelsen för de olika delar som ingår i affärsutveckling är en framgångsfaktor när du ska omsätta dina kunskaper i verkligheten.

Consensus breda utbud av utbildningar inom affärsutveckling innebär att du kan skapa dig en förståelse för bland annat ekonomi, försäljning och affärsjuridik utifrån din situation och dina erfarenheter. Med hjälp av våra utbildningar kommer du att känna dig mer delaktig i möten och ekonomiska processer. Vårt mål är att du ska lära dig att ta för dig av verkligheten och ta kommandot.

Öppna och anpassade utbildningar

Lärande ska vara tillgängligt. Därför är flera av våra utbildningar öppna och lockar idag deltagare från företag och organisationer i hela Sverige. Inom just Affärsutveckling finns det flera utbildningar som är öppna.

I övrigt är samtliga våra utbildningar möjliga att anpassa efter ditt företags förutsättningar och önskemål.

Consensus erbjudande

Sedan 2012 har vi ramavtal med företag där vi ansvarar för deras arbetsmiljöutbildning i hela Sverige. Vi utbildar chefer i ekonomi, tränar erfarna säljare i förhandlingsteknik och ger nya säljare säljträning. Vi har stöttat ledningsgrupper i att ta fram affärsplaner, tränat chefer i arbetsrätt

Ekonomi för chefer
Förhandlingsteknik
Säljträning
Affärsmannaskap
Affärsplan
Arbetsmiljö
Arbetsrätt

KONTAKTA OSS