Lediga tjänster

Konsult – Underhållsingenjör Mek

Om Consensus Consensus utvecklar sina kunders konkurrenskraft genom affärsdriven kompetensrådgivning, rekrytering, utbildning och konsulttjänster. Vi är en erkänt kompetent aktör på marknaden som befinner sig i kraftig expansion och som även framledes kommer ha fortsatt höga tillväxtambitioner. Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld verktygslåda som hjälper våra kunder att få rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle. Vi har ”Kompetensen du behöver och personligheten som gör skillnad”. www.consensus.nu

Välkommen till Consensus, följ med på vår tillväxtresa! 

Om rollen
Är du en person som gillar att ha ordning och reda och är strukturerad i det du gör? Gillar du att jobba med både människor och högteknologiska maskiner? Har du bra bra känsla för service och trivs med att samarbeta med andra men kan ändå vara självgående i ditt arbete? Älskar du att tänka nytt och drivs av förbättringsarbete och utmaningar? Då är detta tjänsten för dig!

I dina arbetsuppgifter ingår rotorsaksanalyser, skriva rapporter och dokumentera, kontakt med leverantörer samt leda förbättringsgrupper. Ditt ansvar blir att lösa problem och se till att samma fel inte uppstår igen. Du är den som driver och sammankallar gruppen och får den att jobba mot samma mål att få maskinutrustningen att producera så mycket som möjligt med så hög tillgänglighet som möjligt. Det finns goda utvecklingsmöjligheter hos denna kund.

Det är viktigt att kunna skapa goda relationer både till leverantörer och kollegor. 

Placeringsort är Gruvön i Grums och uppdraget är under hela 2019. För rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning hos kund efter uppdragets slut.

Vår kandidatDu är högskoleingenjör med inriktning mot mekanik/maskin eller motsvarande erfarenhet i liknande befattningar. Tidigare erfarenhet av den högteknologiska och tunga industrin är meriterande. 

Du har ett stort tekniskt intresse och tycker om att arbeta med maskiner och teknisk utrustning. Du har tidigare arbetat med förbättringsarbete och underhåll. Ditt arbetssätt präglas av systematik och noggrannhet. Du har ett starkt personligt driv, är ambitiös, energisk, tydlig och resultatorienterad. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. 

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, du har tidigare arbetat med förbättringsarbete och underhåll.

Att arbeta som konsult hos Consensus 
Som konsult hos oss får du stor frihet och samtidigt ett stort personligt ansvar. Du blir en oerhört viktig medarbetare i vårt team och som ambassadör hos våra kunder. Du får en avgörande roll där din framgång kommer att bidra till vår och våra kunders fortsatta tillväxt. Consensus präglas av en familjär stämning där beslutsvägarna är korta. Du kommer till ett positivt och prestigelöst gäng som alltid har nära till skratt och där vi lever efter våra värderingar – Lojala, Dynamiska, Passionerade!

Vi träffar kandidater löpande under ansökningsperioden, så därför uppmanar vi dig att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen!