Lediga tjänster

Ledare som drivs av att se medarbetare växa

Vi erbjuder 
På Soleil får du chansen att utvecklas i en central roll som Teamchef tillsammans med drivna medarbetare. Som Teamchef kommer du att utmana och coacha medarbetarna med syfte att bidra till deras utvecklingsresa. Vår verksamhet präglas av korta beslutsvägar och familjär stämning där alla hjälper varandra för att nå gemensam framgång – från att säkerställa nöjda kunder till att driva utvecklingsarbete. Vi ställer höga krav på oss själva men det vi månar om mest är att alla verkligen ska trivas. Vi tror på en bra balans mellan arbete och fritid och att kombinera seriositet och professionalism med att ha roligt! Detta har genererat en fin tillväxtresa som belönades med Dagens Industris Gasellpris 2018.

Om rollen 
Du kommer spela en viktig roll i att hjälpa Soleil nå sitt mål att bli bäst på digitala arbetsplatser i Sverige. För att lyckas krävs en utvecklande ledarskapsstil och att du är genuint intresserad av medarbetarna och brinner för deras framgång. Genom att se kompetensen hos varje individ för att kunna nyttja styrkor och utveckla förbättringsområden skapas en leveransorganisation som inger förtroende hos kund till följd av hög integritet och professionalism. Det är vidare av vikt att du har en IT-förståelse och är insatt i de tjänster Soleil erbjuder. Alla medarbetare erbjuds kontinuerlig utbildning inom bolaget.

Du ingår i ledningsgruppen där du bidrar strategiskt till Soleils framgång genom att ta ett helhetsperspektiv. Vidare ingår du i ett chefsforum där rekryteringsfrågor, onboarding, arbetsmiljöfrågor, etc. behandlas.

I rollen ingår resultatansvar för ditt team bestående av ~tio medarbetare, där det är din uppgift att budgetera intäkt samt resultat och hela tiden jobba med att säkerställa lönsamheten. I samråd med försäljningschefen kommer även ett KAM-ansvar för ett antal kunder att tillkomma.

Vår kandidat Vi tror att vår nya ledare har erfarenhet från IT-branschen och är genuint intresserad av ledarskap och att utveckla medarbetare för att de ska kunna växa. Akademisk utbildning är meriterande. Då en stor del av rollen bygger på att utveckla och utmana medarbetare är det starkt meriterande om du har ledarerfarenhet. Erfarenhet av merförsäljning av IT-tjänster ses som starkt meriterande. Likaså är erfarenheter av intranät/digital arbetsplats och offentlig sektor önskvärda.

Som ledare på Soleil drivs du av att se resultat såväl individuellt som i team. Du är bekväm i att anamma både en stödjande och ledande roll i teamet. För att lyckas som Teamchef har du förmåga att hålla fokus på målet, en flexibilitet i förhållande till förutsättningar och framförallt ett engagemang internt och mot kund. Vi tror att du har ett starkt intresse för människor och IT.

Rätt kandidat har förmågan att kommunicera väl på Engelska och Svenska i både tal och skrift, goda kunskaper i Office-paketet och körkort.

Tjänsten är placerad på Soleils nya, centrala kontor i Karlstad.

Om oss Soleil hjälper våra kunder hela vägen från förstudie, design, UX och utveckling till utbildning och förändringsledning. Vi tar en rådgivande roll och kan hjälpa våra kunder så de får verklig effekt av sina tekniska lösningar. Våra professionella medarbetare utformar den digitala arbetsplatsen utifrån ett helhetsperspektiv, med användaren i centrum.

Vi är i framkant vad gäller moderna lösningar med Office 365 där fokus är på standardfunktionalitet och värnande av möjligheten till att lätt kunna uppgradera. Vi är även en av Sveriges vassaste leverantörer av SiteVision-lösningar och har medverkat i flera av de mest uppmärksammade SiteVision-projekten. Genom att kombinera Office 365 och SiteVision har vi en unik möjlighet att ge våra kunder effektiva samarbetslösningar som gör verklig skillnad. Läs mer på: www.soleilit.se