Lediga tjänster

Produktionstekniker – svetsmetoder

GKN ePowertrain Köping AB är ett center of exellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. De största kunderna är Volvo, Fiat och Landrover. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping med totalt cirka 1100 anställda. Funktionen Manufacturing Engineering har ca 65 anställda.

En roll för dig som är utvecklingsinriktad och vill jobba med teknik i framkant

GKN ePowertrain Köping AB produktionssvetsar ca 1,5 miljoner detaljer per år i framförallt robotladdade lasersvetsar. Svetsade detaljer ultraljudkontrolleras direkt i produktionsprocessen innan leverans till monteringsavsnitten. Med anledning av en pensionsavgång söker vi nu en ersättare.

Vi kan erbjuda dig en ansvarsfull roll med stor frihet. Du kommer att ingå i ett trivsamt och kompetent team som präglas av öppenhet och högt i tak och där du kommer att få gehör för dina idéer.

Om rollen

Som produktionstekniker – svetsmetoder har du ett tekniskt områdesansvar för produktionssvetsning och ultraljudsprovning. Ansvaret omfattar:

  • Teknisk expertis inom ansvarsområdet
  • Teknisk produktionssupport
  • Att leda, genomföra och dokumentera utredningar och prover
  • Att certifiera och utbilda personal inom ansvarsområdet
  • Att utveckla tillverkningsmetoder både i befintliga och framtida processer
  • Att följa teknikutvecklingen genom att delta i seminarier, utbildningar och att ta del av litteratur

Vår kandidat

Vi ser gärna att du har en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen. Har du dessutom utbildning inom svets t ex IWE är det meriterande. Du har några års erfarenhet av arbete som produktionstekniker eller beredare inom svetsning, gärna lasersvetsning. Eftersom du kommer att ha en del kontakter med våra systerfabriker behöver du utöver svenska ha goda kunskaper i engelska.

Som person är du samarbetsinriktad samtidigt som du kan agera självständigt. Du tar initiativ, är målfokuserad och har ett högt driv. Du har också förmåga att hantera många uppgifter parallellt genom att skapa struktur och prioritera. Dessutom har du en vilja att utvecklas och få vara med och påverka våra framtida svetsprocesser.

Kontaktuppgifter

I den här rekryteringen samarbetar vi med Consensus. För mer information är du välkommen att kontakta Alexander Wallnäs 072-600 64 48 eller Lena Ottaway 070-547 36 00. Vi ser fram emot din ansökan senast 27 februari på www.consensus.nu