toggle menu

Våra partners

Våra partners är egna företagare som vill värna friheten med att vara sin egen och samtidigt dra nyttan av att tillhöra ett större sammanhang. Delar av vår framgång ligger i att knyta människor som är experter och brinner för sina ämnen till oss. Genom vårt nätverk kan vi erbjuda våra kunder ett så anpassat förslag som möjligt. Tillsammans med våra partners förstår vi våra kunders behov och tar dem till nya nivåer.

Våra områden

UTBILDNINGSKONSULT

Inom våra huvudsakliga utbildningsområden vill vi vara så spetsiga som möjligt. Detta lyckas vi med genom att knyta till oss experter. Våra kunder förväntar sig den bästa möjliga kompetensen inom det område de vill utveckla. Som kontrakterad utbildningskonsult hos oss får du förutom att leverera till våra kunder också jobba nära våra säljare och vår leveransorganisation. Allt i syfte att infria kunders förväntningar. Hos oss får du chansen att utveckla och fördjupa dina pedagogiska kunskaper inom just ditt expertisområde.

TEKNIKKONSULT

Förutom våra anställda konsulter har vi också ett antal underkonsulter som hjälper oss att serva våra kunder. Våra partners inom teknik jobbar både ensamma hos kund eller tillsammans med våra anställda konsulter.

Som underkonsult hos oss kan du få utvecklingsuppdrag, ledningsuppdrag, resursuppdrag mm. I vårt nätverk finns experter inom bl.a. produktion, konstruktion, projektledning.

INTERIMCHEFER

När vi tillsätter interimchefer kan uppdragens art variera. Den gemensamma nämnaren är att en ledande befattning måste upprätthållas medan kunder tar fram en permanent lösning. Om våra kunder vill ”hyra-en-VD”, ”hyra-en-säljchef”, ”hyra-en-fabrikschef” osv, så har vi nätverket. Som ansluten till oss får du chansen att praktisera ditt ledarskap och din expertis inom en rad olika företag och branscher.

 

Intresseanmälan

Om du är intresserad av att bli en av våra partners så är du välkommen att kontakta oss på info@consensus.nu och berätta lite om dig och de ämnen du brinner för.