toggle menu

Om Consensus

Consensus är ett modernt kompetensföretag som startades 2002, till en början som ett renodlat utbildningsföretag. 

2008 utvecklades affärskonceptet till att erbjuda en helhetslösning för kunden - Strategisk kompetensförsörjning. En arbetsmetod för att ständigt utveckla befintliga och nya resurser dvs de grundläggande förutsättningarna för att nå företagets mål.

Alla företag måste utvecklas för att vara konkurrenskraftiga på marknaden över tid. Vi har en välfylld "verktygslåda" som hjälper våra kunder att ha rätt kompetens på rätt plats och vid rätt tillfälle.  Vi är kompetensen ni behöver!

VÅRA VÄRDEORD

På Consensus har vi tagit fram tre värdeord som ska symbolisera vilka vi är, vad vi står för och hur vi hoppas att du som kund/samarbetspartner ska uppleva hur det är att arbeta tillsammans med oss.

  • Lojala - På ett ärligt och modigt sätt är vi lojala rådgivare
  • Dynamiska - Med rätt kompetens, stor nyfikenhet och hög affärsmässighet bidrar vi till er utveckling
  • Passionerade - Vi genomför våra åtaganden med engagemang, glädje och energ

Vi är ca 40 anställda. Våra lokaler finns på Aspholmsvägen 9 i närheten av centrala Örebro. Här har vi både ljusa och trevliga utbildningssalar med modern teknik och mindre, enskilda rum som passar bra för möten och grupparbeten.

Konsulttjänster

Vi skall tillgodose främst tillverkande företags behov av en rörlig organisation med hjälp av kvalificerade konsulter. Konsulternas kompetens skall alltid motsvara uppdragets art, något som vi säkerställer på ett effektivt sätt via vårt affärsområde Utbildning.

Utbildning

Vi skall leverera marknadens bästa utbildningar inom Ledarskap, Teknik och Affärsutveckling. Det görs huvudsakligen genom upplevelsebaserad inlärning i både öppna och företagsanpassade utbildningar. Vi kompletterar även med mentorer och coachingstöd i samband med konsultation eller implementering av ett nytt arbetssätt.

Rekrytering

Genom vår gedigna erfarenhet av rekrytering, secondopinion och karriärväxling erbjuder vi ett professionellt stöd till företag och organisationer av varierande storlek och i olika branscher. Kundnyttan står helt i centrum där vårt mål är att på ett väsentligt sätt bidra till våra kunders framgång.

KONTAKTA OSS